Full-service project

Pearls & Roses

Pearls & Roses is een van de eerste clienten die bij Dekker Creative Design kwam. Sinds 2011 verzorgen we de website en huisstijl voor deze boutique in 2de hands dames merkkleding in Amersfoort.

Rhedi Dekker is in 2011 uit passie voor kwaliteitskleding en kledingadvies een zaak in 2de hands dames merkkleding gestart.

Dekker Creative Design heeft sinds het begin naast Rhedi Dekker gestaan om haar te voorzien van cuting edge websites en up to date drukwerk.

Logo ontwerp

Rhedi had als wens om het logo zo simpel en klasiek mogelijk te houden. Ze wilde vooral heel graag een textlogo, en vooral geen beeldgebruik hierin. Het moest echter wel herkenbaar zijn.

Om deze reden is ervoor gekozen om voor het logo te gaan als nu al jaren wordt gebruikt.

Web

Zoals Pearls & Roses over de tijd is gegroeid en volwassener is geworden, zijn de digitale en analoge producten die door Dekker Creative Design zijn ontworpen en uitgevoerd ook altijd mee gegroeid. Zie hier hoe de website van 2011 naar 2015, 2017 tot nu de huidige 2020 website is gegroeid. Hier zijn grote stappen in ontwerp en techniek gemaakt.

Drukwerk

Ook het drukwerk voor Pearls & Roses is altijd ontwikkeld door Dekker Creative Design. Er is in 2011 een lijn hierin neer gezet, die in de tijd is mee geƫvolueerd. Dit Drukwerk gaat van visitekaartjes tot promotie flyers.

Samenwerking

Dekker Creative Design hoopt nog lang met Pearls & Roses samen te blijven werken, om mooie en doeltreffende producten voor te blijven creeƫren.

Naast deze producten, adviseert Dekker Creative Design ook in de social media exposure en SEO ten opzichte van Google.

Bekijk hier de live website.

Ontworpen, uitgevoerd en gehost door Dekker Creative Design