Full-service project

By Mike Fotografie

Mike van Kleef is een passievolle fotograaf die uit zijn hobby zijn baan heeft gemaakt. Vol overgave en met veel energie gaat hij deze uitdaging van eigen baas aan.

Dekker Creative Design, heeft Mike alle tools gegeven om zijn bedrijf goed te promoten.

Eind 2019 kwam Mike van Kleef naar mij toe met de vraag hoe hij een aantal digitale producten moest gaan regelen.

In eerste instantie wilde Mike hier zelf zorg voor dragen, maar zag al gauw dat hier hulp bij nodig was.

Mike gaf aan zijn bedrijf pas vanaf februari 2020 te willen opstarten. Uiteraard heb ik vanuit Dekker Creative Design in mee gedacht en gewerkt zodat alle producten klaar stonden zodra Mike van start wilde.

Logo ontwerp

Mike had al bij een aantal fotograven wat ideeën op gedaan over het ontwerp van zijn logo en hier heb ik snel en gericht op in kunnen spelen. Ik heb Mike een aantal voorstellen van logo’s gedaan.

Defnitief logo

Nadat Mike zijn keuze met ook zijn naasten had besproken, was zijn keuze gevallen op dit logo. 

Visite kaartjes

Uiteraard hoort bij een start ook een goed visitekaartje. Voor Mike heb ik een modern en herkenbaar kaartje ontworpen waarbij zijn logo, slogan en gegevens echt uitspringen.

Afronding

Begin februari was daar dan eindelijk het KvK nummer en kon het hele project de lucht in. Zodra Mike het woord gaf, ging de site de lucht in en kreeg hij zijn kaartjes netjes overhandig. Graag wil ik Mike bedanken voor zijn vertrouwen in Dekker Creative Design en ik ben er zeker van dat we nog vele samenwerkingen aan zullen gaan.

Bekijk hier de live website

Ontworpen, uitgevoerd en gehost door Dekker Creative Design